Vyvey Keukens en totaalinterieur uit het eigen atelier

Krijg jij het ook altijd zo op je heupen van die gladde verkopers die je een keuken uit een groothandel willen aansmeren? Dan vind je ongetwijfeld een gepaste oplossing bij Vyvey keukens in Gistel. Daar bespreek je in de toonzaal met zaakvoerder Stefaan of zijn echtgenote Peggy welke keuken of (totaal) interieur je wenst en je wordt op je wenken bediend. De zaakvoerder tekent jouw droomkeuken of interieur tot in detail en de vaklui van VYVEY fabriceren in eigen atelier het nodige in de gewenste stijl: van strak design tot landelijke eiken keuken of interieur.

Maat keukens blijven de ‘core business’ van familiebedrijf VYVEY. Voor elk nieuw project vertrekken we van een wit blad . Omdat we alles in eigen beheer produceren, kunnen we elke uitdaging aan, en dat uiteraard tegen een betaalbare prijs. Omdat we telkens ook precies weten waneer één en ander klaar is , kunnen we steeds de voorziene levering- en plaatsingstermijn respecteren. Op het vlak van toestellen biedt VYVEY een ruime keuze. Kwaliteit is gegarandeerd met merknamen als DE DIETRICH en FISHER&PAYKEL.

de vaklui van VYVEY kunnen elk totaalinterieur aan.

Het blijft overigens niet bij de productie en installatie van keukens, maar de vaklui van VYVEY kunnen elk totaalinterieur aan. Naast keukens creèert men ook badmeubels,dressings en zomeer . De nodige elektriciteits-enwaterleidingswerken horen ook bij de service van VYVEY .

Onze showroom is te bezichtigen van dinsdag tot en met zaterdag telkens van 09u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 18u30 OP ZONDAG ZIJN WIJ OPEN VAN 14U00 TOT 18U30 Maandag blijft de zaak gesloten. Op afspraak kan ook natuurlijk 059/27.88.67

Keukens en totaalinterieur uit het eigen atelier

Onze Toonzaal

Industriepark

Konijnenboslaan 11

8470 Gistel
 

tel: 059/ 27 88 67

fax: 059/ 27 67 63

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingsuren

Maandag gesloten

Di tot vr in de vm op afspraak

Di tot vr open van 14u00 tot 18u00

Za open van 9u tot 12u en 14u tot 18u

Zo nm open van 14u tot 18u